U formi za roštiljanje / -IDEA
27/04/2024 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

IDEA i Franca: Od prvomajskog roštilja, vaskršnjih priprema, do slavske trpeze – sve na jednom mjestu!

Zamislite ovo: sunčano jutro, osjeća se miris ćumura, porodica i prijatelji oko roštilja, dok se meso peče na laganoj vatri... Da, prvi maj je tu i vrijeme je za pravi roštilj! Odmah nakon toga je Vaskrs, vrijeme za šarene dekoracije, zajedničke trenutke i tradicionalna okupljanja. A tu je  i Đurđevdan sa svojom raskošnom, slavskom trpezom.

Zvuči kao da imamo puno toga za proslaviti, zar ne?

Zato, krenimo redom. Prvi maj je za par dana i treba na vrijeme izabrati IDEAlnu lokaciju za rošitiljanje, zatim poći u kupovinu mesa koje će se pripremati. Pravi majstori roštilja znaju da je za najbolji ukus najvažniji kvalitet mesa koje birate. I zato, ako ste već u formi za roštiljanje, kvalitetno meso čeka vas po nevjerovatnim cijenama u IDEA i Franca prodavnicama.

image

IDEA - bogata ponuda

-IDEA

Zatim dolazi Vaskrs. Oni koji ga proslavljaju već razmišljaju o bojama i ukrašavanju jaja, ali i detaljima koji će napraviti razliku. U IDEA i Franca prodavnicama potražite omiljene dekoracije, kao i bogatu ponudu sjajnih artikala koji su vam potrebni za magičnu, vaskršnju atmosferu.

Takođe, za sve koji slave Đurđevdan, tu je pažljivo odabrana ponuda namirnica za vašu slavsku trpezu, koja će oduševiti i najprobirljivije goste.

Praznici su uvijek dobar povod za druženje, pa tako iskoristite lijepo vrijeme da sa svojim najdražima organizujete i zanimljive aktivnosti na otvorenom.

Neka ova praznična sedmica bude ispunjena osmijesima, ljubavlju, dobrim ukusima i sjajnom uštedom! Zato, posjetite vašu najbližu IDEA ili Franca prodavnicu i pripremite se za nezaboravne trenutke sa najdražima, jer svi znamo da su najbolji praznici oni provedeni zajedno!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:38