Partnerstvo IRF-a i Fondacije ”Budi human” / - FOTO: IRF
01/02/2024 u 10:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

IRF podržao rad Fondacije "Budi human"

Iz Fondacije "Budi human" su naglasili da je IRF institucija koja nastoji da kroz svoje djelovanje aktivno učestvuju u svim inicijativama koje doprinose opštem dobru i razvoju zajednice

Investiciono razvojni fond (IRF) i Fondacija "Budi human" počeli su partnerstvo. Kako su istakli iz IRF-a pridružili su se humanoj misiji ove organizacije, a iz fondacije su zahvalni što je ova institucija prepoznala njihovo zalaganje za zdravlje zajednice.

- Kao društveno odgovorna institucija, sa zadovoljstvom smo podržali rad Fondacije Budi human i pridružili se njihovoj humanoj misiji u obezbjeđivanju finansijskih sredstava za liječenje kako naših najmlađih, tako i svih onih kojima je potrebna podrška - navode u IRF-U.

Dodaju da su u Fondaciji prepoznali kredibilnog partnera koji već duži niz godina obavlja jednu od najvažnijih društvenih i humanitarnih aktivnosti u Crnoj Gori.

Iz Fondacije "Budi human" su naglasili da je IRF institucija koja nastoji da kroz svoje djelovanje, a u skladu sa njihovom misijom i vrijednostima koje njeguju, aktivno učestvuju u svim inicijativama koje doprinose opštem dobru i razvoju zajednice.

- eoma smo zahvalni što nas je IRF prepoznao kao pouzdanog partnera u sprovođenju naših društveno odgovornih i humanitarno značajnih aktivnosti -  saopšteno je iz Fondacije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
IRFBUDI HUMAN
02. maj 2024 09:25