Glavni grad ostavio nered za sobom / - PORTAL DAN
24/10/2022 u 20:22 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Keković Dabetić: Glavni grad nakon izbora ostavio haos u Mašinskoj školi

Glavni grad je bio dužan da učionice, budući da ih je koristio za biračka mjesta, upodobi za izražavanje izborne volje, ali isto tako i da ih vrati u prvobitno stanje, odnosno da ih očisti, da ne ostavljaju ruglo za sobom - kazala je direktorica Keković Dabetić

Direktorica podgoričke Srednje mašinske škole "Ivan Uskoković" Sonja Keković Dabetić ogorčena je na Glani grad koji je pokazao nepoštovanje prema ovoj ustanovi i djeci koja je pohađaju.

- Ogorčena sam na Glavni grad koji je prostorije, učionice, naše škole koristio za biračka mjesta za glasanje na lokalnim izborima u Podgorici. Naime, Glavni grad je bio dužan da učionice, budući da ih je koristio za biračka mjesta, upodobi za izražavanje izborne volje, ali isto tako i da ih vrati u prvobitno stanje, odnosno da ih očisti, da ne ostavljaju ruglo za sobom - kazala je Keković Dabetić.

image

Učionice SMŠ Ivan Uskoković korišćene za biračko mjesto

- PORTAL DAN

Direktorica je istakla da Glavni grad nije ispoštovao dogovor koji je postignut između njih i da se učionice vrate u prvobitno stanje kako bi ih učenici i profesori mogli koristiti za održavanje nastave.

- U mojoj školi je bilo jedno od izbornih mjesta. Zvali su me prije mjesec dana iz Sekretarijata opštine i rekli da im je resorni ministar rekao za našu školu i ja sam, naravno, dala saglasnost. Reagujem javno iz razloga što je bio dogovor da će mobilijar za glasanje postaviti u subotu uoči glasanja, a ukloniti u nedjelju veče nakon glasanja. Obećano mi je bilo da će učionice osposobiti za nastavu za ponedjeljak, što nisu ispoštovali - kaže Keković Dabetić.

image

Neodgovornost Glavnog grada prema školi i učenicima

- PORTAL DAN

Direktorica ističe da ih je školski domar čekao, po dogovoru, ali da se oni nisu pojavili.

- Domar i radnice moje škole jutros su morali u 6 sati sve da uklone i očiste i pripreme za nastavu - ogorčena je direktorica Mašinske škole.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 12:18