Nova oprema / - MPNI
10/02/2024 u 17:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kolašinske škole ovog vikenda dobijaju novu računarsku opremu

Srednjoškolci iz JU Srednja mješovita škola „Braća Selić“ dobiće računarsku učionicsa instaliranih 16 računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a kabineti će biti opremljeni sa tri računara, tri televizora 65 inča i dva laptopa

Ovog vikenda, IT timovi Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija instaliraće računarsku opremu u vaspitno-obrazovnim ustanovama na području opštine Kolašin.

U računarskoj učionici JU OŠ „Risto Manojlović“  IT timovi će instalirati 16 računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač a u kabinetima 16 računara, isto toliko televizora i tri laptopa. U područnim jedinicama u Bistrici i Gornjem Lipovu dobiće po laptop i projektor.

- Srednjoškolci iz JU Srednja mješovita škola „Braća Selić“ dobiće računarsku učionicsa instaliranih 16 računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a kabineti će biti opremljeni sa tri računara, tri televizora 65 inča i dva laptopa. U JU OŠ „Vojin Čepić“ u računarskoj učionici će se instalirati tri laptopa, projektor i multifunkcionalni štampač dok će kabineti biti opremljeni sa pet laptopova i četiri projektora. Područna jedinica ove škole u selu Ljevišta dobiće laptop i projektor, saopšteno je iz Ministarstva.

Računarska učionica u JU OŠ „Mojsije Stevanović“ biće opremljena sa dva laptopa, projektorom i multifunkcionalnim štampačem a kabineti sa pet laptopova i četiri projektora. Područna jedinica u selu Bare, dobiće laptop i projektor.

U računarskoj učionici JU OŠ  „Dr Radoslav Jagoš Vešović“, biće instalirana dva laptopa, projektor i multifunkcionalni štampač, dok će kabineti dobiti četiri laptopa i tri projektora. Područna jedinica u Mateševu dobiće laptop i projektor.

- JU Osnovna škola „Međuriječje“ dobiće opremljenu računarsku učionicu sa laptopom, projektorom i multifunkcionalnim štampačem dok su za kabinete predviđena četiri laptopa i tri projektora. Područne jedinice u selima Liješnje i  Vlahovići dobiće po laptop i projektor, navode iz MPNI.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:20