Neda Vukotić na sastanku sa direktorom ACV Ivanom Šćekićem / - USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
26/07/2024 u 13:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

”Komanski most” unaprijedio uslugu smještaja zahvaljujući donaciji ACV-a

Zahvaljujući vrijednoj donaciji Agencije za civilno vazduhoplovstvo (ACV), Zavod Komanski most značajno unapređuje uslugu smještaja koju pruža osobama sa invaliditetom i time utiče na poboljšanje uslova života u javnoj ustanovi.

Uz pomoć ove donacije, ustanova je obezbijedila profesionalnu mašinu za pranje podova kao i nedostajuću opremu za popravku klime za trpezariju korisnika usluge, u ukupnoj vrijednosti od 5.000 eura.

- Pomoć je dragocjena, a naša ustanova dio sredstava za obavljanje djelatnosti obezbjeđuje i iz donacija. Dodatni polet za rad daje kada se sjetite i podržite napore da unaprijedimo uslove života za 117 korisnika Zavoda - kazala je direktorica JU “Komanski most", Neda Vukotić na sastanku sa direktorom ACV, Ivanom Šćekićem.

Koncert Dragana Koprivice u Zavodu "Komanski most"

Direktoru Agencije je tom prilikom uručena zahvalnica za pomoć, podršku i iskazanu humanost, kao i poklon - ručni rad korisnika Zavoda, napravljen s ljubavlju uz želju da prenesemo dio zahvalnosti na ukazanoj pažnji.

Šćekić je kazao da ACV, uz posvećeno sprovođenje nadležnosti i jačanje institucije, vodi računa o društvenoj odgovornosti.

On je podsjetio da je, umjesto tradicionalne svečanosti za 15 godina postojanja Agencije, uz podršku Savjeta odlučeno da se 15.000€ usmjeri u humanitarne svrhe za tri javne ustanove, odnosno pojedinačno po 5.000€.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:06