Momo Koprivica / - FOTO: SAšA MATIć
23/03/2024 u 17:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koprivica: Brojanje i uništavanje nelegalnih cigareta iz Luke Bar biće snimano

Konstituisano Koordinaciono tijelo za popis oduzete robe u slobodnoj zoni Luka Bar, saopštio je Momo Koprivica predsjednik savjeta za borbu protiv korupcije

U roku od sedam dana biće sačinjen sveobuhvatan plan popisa, brojanja i uništenja oduzetih nelegalnih cigareta. Utvrđeno je da će sve faze popisa, brojanja i uništenja biti snimljene, saopštio je Momo Koprivica potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

U cilju transparentnosti i povjerenja bićemo maksimalno otvoreni za puno učešće NVO i međunarodnih partnera u svakom segmentu postupka. Sa 44. Vladom Crne Gore su čisti računi.

Kako je dodao Koprivica, nijedan pedalj Crne Gore nikad više neće biti oaza za nelegalnu robu, šverc, krijumčarenje i korupciju. 

- Borba protiv svih oblika korupcije i kriminala, naročito na visokom nivou, naš je glavni cilj i iz dana u dan biće intenzivirana. To je dug prema građanima, našem evropskom putu, ali i 30. avgustu kada smo pobijedili sistem zloupotrebe moći, čije su najveće žrtve upravo bili obespravljeni i osiromašeni građani Crne Gore - naveo je Koprivica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:39