Koprivica u u JU Resursni centar za djecu i mlade ”Podgorica” / privatna arhiva
23/12/2023 u 10:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Koprivica održao humanitarni koncert u JU Resursni centar za djecu i mlade “Podgorica”

Koprivica je stvorio izvrstan štimung, uz radost učenika, roditelja i uprave oba centra, a u pjevanju su mu se pridružili i neki talentovani učenici, te su se aplauzi ređali na zadovoljstvo svih prisutnih

Dragan Koprivica je održao humanitarni koncert za učenike JU Resursni centar za djecu i mlade “Podgorica” i Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje “1. jun” u Podgorici u prostorijama Centra “Podgorica”, a efekat je prevazišao sva očekivanja.

Uz odličnu atmosferu i komunikaciju sa učenicima dva centra, uz aforizme, harmoniku i popularne hitove, Koprivica je stvorio izvrstan štimung, uz radost učenika, roditelja i uprave oba centra, a u pjevanju su mu se pridružili i neki talentovani učenici, te su se aplauzi ređali na zadovoljstvo svih prisutnih.

Direktorice dva centra, Marijana Antonijević i Maja Kalezić, imale su na kraju programa samo riječi hvale.

- Koprivica nas je na jedan lijep i human način uveo u pretprazničku magiju koja tek počinje. Prilagođen program, koji je priredio za djecu, roditelje i zaposlene je divan poklon. Interakcija, koju je uspostavio sa djecom je posebno za pohvalu, jer za to treba imati istančan osjećaj, što je on i pokazao na djelu - kazala je Antonijević.

I direktorica Resursnog centra “1. jun” Maja Kalezić se, u ime učenika srednje stručne škole, i u svoje ime, zahvalila “na divnom gestu Koprivice, koji nam je kroz šalu i pjesmu na vrlo senzibilan način poklonio program u kojem smo uživali”.

Koprivica se zahvalio prisutnima na divnom druženju uoči novogodišnjih praznika, i obećao da će doći i na njihov sljedeći poziv.

JU Resursni centar “Podgorica” se u svom osnovnom programu bavi kontinuiranom edukacijom i rehabilitacijom djece, omladine i odraslih sa tjelesnim smetnjama, senzornim smetnjama od slabovidosti do većih oštećenja vida, i sa kombinovanim smetnjama.

JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje “1. jun” realizuje program obrazovanja djece s lakim smetnjama u mentalnom razvoju, uz osposobljavanje djece sa umjerenim smetnjama u razvoju, i autizmom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 11:05