Татјана Мандић, Ранко Алигрудић / - фото: портал Дан
16/02/2022 u 14:08 h
Jelena BulatovićJelena Bulatović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

М:тел и Фонд ПИО потписали уговор: Олакшани услови плаћања за пензинере

Извршна директорка М: тела Татјан Мандић казала је да се овом сарадњом настоји обезбиједити свим пензионерима Црне Горе још лакши пут до најповољнијих телекомуникационих услуга

Компанија М:тел и Фонд ПИО потписали су данас уговор о техничкој сарадњи. 

Наиме овим уговором, црногорским пензионерима убудуће ће бити омогућени још повољнији услови коришћења свих телекомуникационих услуга као и олакшан начин плаћања.

Такође уговором су планиране разне едукативне радионице. 

Извршна директорка М: тела Татјана Мандић казала је да се овом сарадњом настоји обезбиједити свим пензионерима Црне Горе још лакши пут до најповољнијих телекомуникационих услуга.

-  У складу са њиховим потребама, омогућили смо да на брз и ефикасан начин, без одласка у пословницу, пошту или банку, могу платити своје М:тел рачуне и давањем налога у некој од наших пословница. Планирамо да, у сарадњи са фондом ПИО наставимо пројекте едукације како бисмо унаприједили знање пензионера у коришћељу рачунара - казала је директорка М:тела. 

Директор Фонда ПИО Ранко Алигрудић је истакао да важан сегмент сарадње Фонда и М:тела представља бесплатна обука за коришћење услуга и производа који су предмет уговора, а која ће бити ораганизована у Подгорици, Улцињу и на Жабљаку. 

image

Татјана Мандић, Ранко Алигрудић

- фото: портал Дан

- Вријеме у којем живимо е вријеме информационио - комуникационих технологија и мобвилне телефоније, чији су бенефити нарочитои наглашени у периоду пандемије корона вируса која је посебно утицала на старију популацију. Кроз отежану организацију живота и услове у којима остварују свакодневне потребе у свим сегментима живота - рекао је Алигрудић. 

Алигрудић је поручио да ће Фонд подржати све пројекте и активности који доприносе унапређељу живота пензионера у оквиру својих надлежноисти и распположивих капацитета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 15:57