Вања Маџгаљ / - фото: Фејсбук
18/06/2022 u 08:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Маџгаљ: Данас званично затварање канцеларије Британског савјета у Црној Гори

У БЦ сам била пуних 28 година, изградила га и водила кроз разне изазове и трансформације, оне интерне, али и спољне, прилагођавајући програме потребама Црне Горе. Оно што остављам иза себе је нешто на шта сам изузетно поносна, казала је Маџгаљ

Канцеларија Британског савјета у Црној Гори данас се званично затвара. Ковид криза је учинила своје и организација тражи начин да смањи трошкове. Програми ће се наставити али на други начин, преко онлајн платформи и кроз партнерске организације, вођени из регионалне канцеларије, пише у објави на Фејсбук страници директорице Британског центра Вање Маџгаљ.

- У БЦ сам била пуних 28 година, изградила га и водила кроз разне изазове и трансформације, оне интерне, али и спољне, прилагођавајући програме потребама Црне Горе.  Радила сам са великим бројем институција, на великом броју пројеката у скоро свим секторима који постоје и сарађивала са стотинама људи са којима сам заједно градила бољу Црну Гору. Хвала свима који су били дио овог тима. Оно што остављам иза себе је нешто на шта сам изузетно поносна и могу пуног срца кренути у нове пословне изазове - казала је Маџгаљ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 23:51