Andrija Mandić / - FOTO: FB
30/04/2023 u 16:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Nikada ne smiјemo zaboraviti murinske žrtve

Odali smo počast ovim nevinim stradalnicima i prisustvovali parastosu koјi јe služio vladika budimljansko-nikšićki Metodiјe, kazao je Mandić

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić danas je sa kolegama iz DF-a, predsjednicima opština Vukom Todorovićem, Darijom Vranešom, Veskom Delićem i predsjednicima skupština opština Ivanom Otovićem, Velimirom Đokovićem, Ivanom Popovićem i Miljanom Markovićem, položio vijence na spomenik murinskim žrtvama.

Odali smo počast ovim nevinim stradalnicima i prisustvovali parastosu koјi јe služio vladika budimljansko-nikšićki Metodiјe, kazao je Mandić.

- Navršile su se 24 godine od zločina u Murinu tokom NATO agresiјe na SRЈ. Porodice žrtava i dalje traže pravdu, a država Crna Gora im se јoš uviјek niјe odužila za veliki bol i neizmјernu patnju.

Ova zemlja bi јedino iskazivanjem takvog poštovanja, uvažila sјećanje na ovu neprebolnu tragediјu. Nikada ne smiјemo zaboraviti šta se desilo u ovom malom mјestu i kako su, bez ikakvog razloga i povoda, dјeca i nemoćni izgubili živote - poručio je jedan od lidera DF-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 15:48