Andrija Mandić / - PRINTSCREEN/YOUTUBE/SKUPšTINA CRNE GORE
29/02/2024 u 09:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić o izgradnji Memorijalnog centra Bojna Njiva: Uvjeren sam da ćemo vrlo lako obezbijediti sredstva

Ova bitka je, istakao je Mandić, nadrasla prostor Crne Gore, ona je bila značajna i za Srbiju, pogotovo što je to bila odbrana odstupnice srpske vojske prema Albaniji

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić pozdravio je ideju predsjednika Opštine, predsjednika Skupštine i ostalih koji danas upravljaju opštinom Mojkovac, da se izgradi Memorijalni centar Bojna Njiva.

- Ne samo što se tako obilježava jedno veliko djelo koje su napravili naši preci, nego se prosto ponuda Mojkovca povećava, a nema nikakve dileme i čvrsto sam uvjeren da ćemo sredstva za taj Memorijalni centar vrlo lako obezbijediti, naveo je Mandić nakon posjete Mojkovcu.

Ova bitka je, istakao je Mandić, nadrasla prostor Crne Gore, ona je bila značajna i za Srbiju, pogotovo što je to bila odbrana odstupnice srpske vojske prema Albaniji.

- Tako da će naši prijatelji zajedno sa nama koji drže i do te bitke i do tradicije Crne Gore svakako učestvovati i imaćemo jednu sjajnu ponudu na ovom prostoru. Još jednom da vam čestitam, prvaci opštine Mojkovaca, dugo se čekalo da se to uradi, ali evo vama je dopalo da taj važan istorijski posao završite, saopštio je Mandić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:09