Milatović sa predstavnicima Udruženja pravnika / - FOTO: PREDSJEDNIK
01/07/2024 u 20:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Milatović sa predstavnicima Udruženja pravnika: Zajednički raditi na unapređenju pravnog sistema i promovisanju pravde

Zajednički moramo raditi na unapređenju pravnog sistema i promovisanju pravde i pravičnosti, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

On je danas povodom 1. jula, Dana Udruženja pravnika, upriličio prijem za delegaciju Udruženja u sastavu: prof. dr Branislav Radulović - predsjednik UPCG, akademik Zoran Rašović - predsjednik Senata UPCG, prof. dr Maja Kostić-Mandić, advokatic Ana Stanković Mugoša i sutkinja Senka Danilović - potpredsjednice UPCG, mr Jadranka Vojinović - generalna sekretara UPCG i Matija Vučićević - sekretar redakcije "Pravog zbornika".

- Sadržajan sastanak sa predstavnicima Udruženja pravnika Crne Gore tokom koga sam se upoznao sa aktivnostima udruženja ali i razmijenio mišljenja o važnim društvenim pitanjima sa kojima se susrijeće naša država. Saradnja i otvoreni dijalog institucija sa eminentnim stručnjacima iz oblasti prava od velike je važnosti za dalji napredak Crne Gore- napisao je Milatović na Fejsbuku.

U Podgorici je 1. jula 1933. godine objavljen prvi "Pravni zbornik" pa se ovaj datum uzima kao dan početka djelovanja Udruženja pravnika u Crnoj Gori.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 20:36