Milomir Marić / -, FOTO: ATA IMAGES
22/07/2022 u 22:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milomir Marić tvrdi: Ne tuku me u Budvi, ja sam omiljeni crnogorski zet

-U Budvi sam na odmoru. Ništa se nije desilo. Jedino se neka ruka pozlatila da me danas iz Budve pošalje na izlet u Dubrovnik - u svom maniru kazao je Marić

Glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić tvrdi da nije dobio batine u Budvi  i da je jutros fizički napadnut od strane nepoznatog lica nadomak neimenovanog hotela u Budvi.

-U Budvi sam na odmoru. Ništa se nije desilo. Jedino se neka ruka pozlatila da me danas iz Budve pošalje na izlet u Dubrovnik - u svom maniru kazao je Marić za Novosti.

Marić je kazao da je isteklo šest mjeseci zabrane emitovanja programskog sadržaja TV Hepi, pa je vjerovatno neko želio da skrene pažnju.

Podsjetimo, Vijeće Agencije za elektronske medije Crne Gore (AEM) početkom januara je  donijelo odluku da se na šest mjeseci zabrani emitovanje programskog sadržaja TV Hepi.

Na šest mjeseci je zabranjeno emitovanje emisija „Dobro jutro, Srbijo”, „Vikend”, „Jutarnji”, „Ćirilica” i „Posle ručka”.

Marić se vratio u Crnu Goru, čiji je inače i zet.

- Ja sam omiljeni crnogorski zet i kad uđem u Crnu Goru, to je opšte oduševljenje - kaže on.

Danas su mediji prenijeli da je Marić napadnut juče ujutro u centru Budve, gdje je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojnih očevidaca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 01:25