Biblioteci SMŠ ”25 maj” - Tuzi uručeno skoro 1000 knjiga / - FOTO: MPNI
18/04/2024 u 12:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MPNI: Biblioteci SMŠ "25 maj" - Tuzi uručeno skoro 1000 knjiga

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović, v.d. direktorica Direktorata za obrazovanje i vaspitanje pripadnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica mr Albana Dedvukaj i predstavnici Rotari kluba Drač, uručili su skoro 1000 knjiga biblioteci Srednje mješovite škole "25 maj" - Tuzi, saopštili su iz resora prosvjete.

Navode da Rotari Klub Drač već nekoliko mjeseci realizuje akciju prikupljanja knjiga za srednje škole u Crnoj Gori u kojima se nastava izvodi na našem i albanskom jeziku, a najveći doprinos su dali upravo srednjoškolci iz Albanije. 

image

Biblioteci SMŠ "25 maj" - Tuzi uručeno skoro 1000 knjiga

- FOTO: MPNI

- Direktor škole, Sead Ljuljanaj i saradnici su se zahvalili članovima Rotari kluba na vrijednoj donaciji i iskazali spremnost da budu dio sličnih akcija i u budućnosti, sa posebnim akcentom na aktivnosti koje podrazumijevaju povezivanje učenika i nastavnika iz Crne Gore i Albanije - ističe se u saopštenju.

Narednih dana knjige će biti uručene i bibliotekama SMŠ,,Bratstvo- jedinstvo” iz Ulcinja i SMŠ,,Bećo Bašić” iz Plava, zaključuje se.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:16