MUP i MO, događaj u Big fashion-u / - MEDIA BIRO
09/02/2024 u 22:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MUP i Ministarstvo odbrane predstavili mogućnosti za školovanje i zapošljavanje u policiji i vojsci

Događaj je najviše zainteresovao najmlađe posjetioce, za koje je bio organizovan poseban kutak, u kojem su im, kroz igru i kreativnost, na djeci prijemčiv način, predstavljeni policijski i vojni poziv

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Ministarstvo odbrane (MO) danas su povodom obilježavanja 100 dana rada 44. Vlade kroz druženje i razgovor sa pripadnicima Vojske Crne Gore i policije upoznali građane sa aktivnostima i dijelom opreme koju ove institucije koriste u radu.

Zainteresovanima su, kako je navedeno u saopštenju MO, predstavljene mogućnosti za školovanje i zapošljavanje u policiji i vojsci, kao i svi benefiti ovih zahtjevnih, ali humanih i časnih profesija.

Iz MO su naveli da događaj je najviše zainteresovao najmlađe posjetioce, za koje je bio organizovan poseban kutak, u kojem su im, kroz igru i kreativnost, na djeci prijemčiv način, predstavljeni policijski i vojni poziv.

Događaj u TC Big Fashion, kako ističu iz resora, posjetili su i potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić kao i ministri odbrane i unutrašnjih poslova Dragan Krapović i Danilo Šaranović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 14:21