Mtel digitalna fabrika / -DRAGAN MIJATOVIC
27/09/2024 u 15:35 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Na ekskluzivnom događaju u digitalnoj fabrici: MTEL predstavio iPhone 16 seriju

Kompanija MTEL danas je predstavila najnoviji model iPhone 16 i iz iPhone 16 Pro serije, na ekskluzivnom događaju održanom u Digitalnoj fabrici. Prezentaciji najnovijih modela kompanije Apple prisustvovao je veliki broj korisnika, biznis partnera i građana, koji su imali priliku da se prvi upoznaju s revolucionarnim funkcionalnostima koje donose novi uređaji.

Od danas, svi korisnici kompanije MTEL moći će da postanu vlasnici najnovije serije iPhone 16 telefona ili  drugih modela iz serije 16, opremljenih naprednim Apple Intelligence funkcijama, koje postavljaju novi standard u svijetu pametnih telefona. Ove funkcije uključuju unaprijeđene video mogućnosti, automatsko sumiranje poruka i izvanredne performanse kamere, zahvaljujući ultra širokom sočivu koje omogućava nevjerovatan zum.

-Danas sa velikim uzbuđenjem predstavljamo novi model iPhone-a serije 16, koji pomjera granice inovacija. Ono što iPhone 16 na prvi pogled razlikuje od prethodnika jesu tanje ivice i veći ekran na modelu Pro Max. Ovaj uređaj kombinuje elegantan dizajn i najnoviju tehnologiju, koja neće ostaviti ravnodušnim nijednog korisnika. Napredni A18 čip, ultra široka kamera od 48MP, snimanje u 4K Dolby Vision formatu i Apple Intelligence asistent samo su neki od razloga zbog kojih vjerujemo da će korisnici biti oduševljeni“ istakao je Balša Aćimić, direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL.

image

Balša Aćimić, direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL

-DRAGAN MIJATOVIC

Košarkaški reprezentativac Crne Gore Luka Bogavac imao je priliku da iz prve ruke isproba funkcije najnovijeg modela iPhone-a a postao je i vlasnik najnovijeg modela Apple Watch-a.

image

Košarkaški reprezentativac Crne Gore Luka Bogavac

-DRAGAN MIJATOVIC

Posebna atrakcija današnjeg događaja bila je mogućnost da prisutni korisnici odmah postanu vlasnici najnovijih iPhone uređaja. Već tokom predstavljanja, mnogi su iskoristili priliku da kupe iPhone 16 i iPhone 16 Pro, te su među prvim korisnicima u Crnoj Gori koji uživaju u inovativnim funkcionalnostima ovih uređaja.

“Čekao sam da izađe novi model. Nekoliko godina unazad sam posjedovao prethodne modele iPhonea i nadam se da će iskustva biti pozitivna kao što su bila i sa ranijim modelima”, kazao je dugogodišnji korisnik MTEL-a Nenad Pavlović.

MTEL poziva sve korisnike da posjete njihove prodavnice i isprobaju novi iPhone 16, te otkriju sve njegove mogućnosti.

U ponudi su i novi pametni satovi iz Apple Watch Series 10 – tanji, veći, ljepši! Ono što ih karakteriše su unaprijeđene performanse, veliki ekran za lakše praćenje zdravstvenih parametara, brže punjenje i duže trajanje baterije.

Ukoliko žele da uživaju u novom iskustvu, slušanja muzike i udobnosti novih slušalica, koje će se savršeno prilagoditi obliku uha, korisnicima su na raspolaganju legendarne, supersonične AirPods 4 u novom audio modu i Conversation Assistant funkciji za eliminaciju buke i automatsko prebacivanje.

image

Mtel digitalna fabrika

-DRAGAN MIJATOVIC
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 15:35