Nova Kuća Hemije Drogerija / -KUćA HEMIJE
19/10/2023 u 15:20 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nova Kuća Hemije Drogerija, u podgoričkom naselju Zabjelo

Kompanija Kuća Hemije je u danas u 10:00h, otvorila vrata nove drogerije na adresi Ilije Plamenca na Zabjelu, u Podgorici

Atraktivnom lokacijom i prostorom preko 300 kvadratih metara, višedecenijski lider – Kuća Hemije, nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu, otvarajući drogerije na najboljim lokacijama i što bliže svojim potrošačima.

Sa željom da nova drogerija postane omiljeno mjesto budućih kupovina, u čast otvaranja – prisutne goste i potrošače, obradovaće vrijednim poklonima.

Tradicija rasta i otvaranja novih prodajnih objekata, osim opšteg oduševljenja, ovoga puta donosi posebno značenje. Prostranstvom raskošne ponude, predstavljena je nova era inovativnog enterijera i identiteta.

Kuća Hemije novim licem stare lojalnosti podiže izgled brenda na viši nivo!

„Kako raste naš portfolio, rastu i želje naših sve brojnijih kupaca, pa je otvaranje nove Kuće Hemije idealna prilika da unaprijedimo brend, kako bismo ispunili sva očekivanja naših vjernih kupaca i prijatelja. Zadržavajući snagu imena koje nas povezuje neraskidivom hemijom i ljubavlju doma, estetika enterijera i logotipa, još jednom potvrđuje naš inovativan pristup i moderan dizajn. Pozivamo sve sugrađane i sugrađanke da nam se pridruže na novoj adresi dobro poznatog shopping užitka!“ – poručuju iz kompanije.

Osluškivanje želja kupaca i postavljanje standarda u svijetu ljepote i njege, oduvijek je izdvajalo drogerije Kuća Hemije.

Unaprijeđen i drugačiji identitet novih drogerija, donosi raskošne boje poznatih makeup brendova, ali i svjetlucavost luksuznih parfemskih izdanja, koje čine da svaki kutak izgleda eksluzivno! Istovremeno, njegovanje zdravog koncepta moderne porodice i doma, vodi pažljivom izboru top-sellera iz svijeta zdravlja i njege.

Ovako moderan enterijer i predusretljivost prodajnog osoblja, naglašava posebnu estetiku intimnog osjećaja kupovine, koja je nagrađena ponosnim i lojalnim potrošačima.

#kucahemije #ljubavjehemija #kucahemijeexclusive

image

Nova Kuća Hemije Drogerija

-KUćA HEMIJE
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:10