Novo vozilo za Službu zaštite i spasavanja Sozina / - MONTEPUT
24/07/2024 u 09:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Novo vatrogasno vozilo za Službu zaštite i spašavanja „Sozina”

Monteput d.o.o. je ojačao Službu zaštite i spašavanja „Sozina“ novim navalnim vatrogasnim vozilom opremljenim savremenom opremom čime će poboljšati kvalitet i efikasnost ove službe.

- Sa novim vozilom, vozni park Službe sada ima tri vatrogasna vozila, sva opremljena modernom opremom za gašenje požara i spašavanje. Prioritet je bezbjednost učesnika u saobraćaju, a novom opremom i obukom vatrogasaca povećava se spremnost za vanredne situacije - saopštili su iz Monteputa.

Novo navalno vozilo je namijenjeno za brze intervencije pri gašenju različitih vrsta požara, uključujući požare čvrstih materija, zapaljivih tečnosti i gasova kao i sapavanje osoba pri saobraćajnim nezgodama. Efikasno je u gašenju požara u svim vrstama objekata i na autoputevima, kao i u urbanim i ruralnim sredinama. Snažan motor, kratko međuosovinsko rastojanje i kompaktna konstrukcija omogućavaju brz dolazak na mjesto intervencije.

Služba zaštite i spašavanja „Sozina” ima 15 obučenih članova specijalizovanih za kompleksne intervencije u tunelima, uključujući gašenje požara, spašavanje kod saobraćajnih nezgoda i reagovanje na incidente s opasnim materijama. Budući da bezbjednost nema aplternativu ulaganje u savremenu opremu, obuku i preventivne mjere je neizostavno. Nabavka novog vatrogasnog vozila je još jedan korak ka unapređenju sposobnosti za brzo i efikasno reagovanje pri dojavama svih vrsta vatrogasnih intervencija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

04. septembar 2024 14:25