Domaća trgovina / -MARKO ILIC
15/05/2024 u 10:58 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Opušteno najbolji u kraju – CITY MARKET

Vaš dobri komšija, uvijek tu za vas za sve što vam treba

Iznenadili su vas gosti, nestalo vam je mlijeka, jede vam se nešto slatko - ne brinite jer City Market je uvijek tu za vas.

City market je brend Domaće trgovine, a karakteriše ga modernost, praktičnost i širok izbor proizvoda za sve prilike. Lokacijski pokrivaju urbane kvartove i omogućavaju brzu i laku kupovinu.

Moderan ambijent City marketa ima profesionalnu uslugu i prijateljsko osoblje koje je uvijek spremno da pomogne i da iskustvo kupovine učini jedinstvenim. Podsjećamo na izuzetnu ponudu domaćih i stranih brendova, svježeg voća i povrća koje svakoga dana nalazi put do više desetina hiljada domova širom Crne Gore. Ljubitelji svježih pekarskih proizvoda znaju da dobar dan počinje u City marketu, kao idealnom mestu sa širokim asortimanom peciva.

Sem dobre pekare, svježeg voća i povrća u City marketima ćete naći i pakovano meso iz Domaće mesare vrhunskog kvaliteta.

Svi lojalni kupci  u City marketima imaju priliku  i da uz Club Plus program lojalnosti dobiju 5% povrata novca na neku sledeću kupovinu uz račun od 15 ili više eura jednostavnim korištenjem kartice ili aplikacije.

City marketi su rasprostranjeni na 37 lokacija širom Crne Gore, a mreža poslovnica raste iz mjeseca u mjesec. Nova ulaganja u postojeće objekte se nastavljaju i kontinuirano se radi na proširenju asortimana robe široke potrošnje, kako bi City marketi ostali omiljeno mjesto kupovine svih generacija.

Dakle, ne oklijevate već posjetite vašeg komšiju – City Market – OPUŠTENO NAJBOLJI U KRAJU.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

28. jun 2024 22:58