Namos  / - NAMOS
26/11/2021 u 07:00 h
PROMO - S. RATINGPROMO - S. RATING
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PLATINASTI SERTIFIKAT ZA VIŠEGODIŠNJE IZVRSNO POSLOVANJE - NAMOS DAJKOVIĆ COMPANY

Namos - 28 godina uspješnog poslovanja sa preko 100 zaposlenih

„ Kompanija Namos Dajković Company “ koja trenutno broji preko 100 zaposlenih a čiji je vlasnik i osnivač Vladan Dajković, dobitnik je Platinastog Sertifikata bonitetne uspješnosti za 2020. godinu ”.

Tekst: Prema istraživanjima Internacionalne bonitetne kuće S. Rating, svojom izvrsnom poslovnom praksom koja nije ostala neprimijećena, kompanija

„ Namos Dajković Company “ koja trenutno broji preko 100 zapolsenih a čiji je vlasnik i osnivač Vladan Dajković, dobitnik je Platinastog Sertifikata bonitetne uspješnosti za 2020. godinu.

image

Namos

- NAMOS

Prema analizi koju sprovodi S. Rating, samo 1.9% firmi u Crnoj Gori ima pravo da ponese sertifikat bonitetne uspješnosti za 2020. Godinu, a ove godine to je manje od 20 kompanija u Crnoj Gori.

Platinasti sertifak dodjeljuje se kompanijama koje ispunjavaju sve kriterijume poslovne izvrsnosti.

Od izuzetne je važnosti naglasiti da se sama izvrsnost u poslovanju mjeri svim dinamičnim podacima koji se mijenjaju na svakodnevnom nivou kao i dobroj poslovnoj praksi u periodu ne manjem od 5 godina.

S obzirom na to da primjenjujemo evropsku metodologiju izračunavanja boniteta, Sertifikat poslovne izvrsnosti je medjunarodno priznata referenca. Sam sertifikat predstavlja potvrdu dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ovog sertifikata svrstava u sam vrh domaće privrede.

image

Namos 

- NAMOS

U ime kompanije S. Rating čestitamo kompaniji Dajković Co Namos na ovom uspjehu, koji ujedno i predstavlja obavezu da se u narednom periodu održi ovako uspješno poslovanje – rekao je direktor kompanije S.Rating – Slobodan Stamenković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:33