Zdenka Popović / Demokrate
24/11/2023 u 12:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Slavna istorija Bara ostavila dubok trag na sve generacije njegovih stanovnika

Bar se pun prirodnih potencijala godinama razvijao kao turistički centar, valorizujući i koristeći sva svoja bogatstva a uz nove ideje i projekte grad će se svrstati u red metroplola turizma u svjetskim okvirima

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore čestitala Dan opštine Bar

Povodom Dana opštine Bar, potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović uputila je čestitku predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjedniku Skupštine Opštine Branislavu Neneziću i svim građankama i građanima opštine Bar.

- U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično ime, najsrdačnije čestitam 24. novembar, Dan opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjedniku Skupštine opštine Branislavu Neneziću i svim građankama i građanima Bara.

Slavna istorija grada Bara ostavila je dubok trag na sve generacije njegovih stanovnika od postanka do danas,  pa se u Baru posebno ističu vrijednosti koje su prepozante i koje se u njemu brižno baštine, počevši od multietničnosti, multikonfesionalnosti i multikulturalnosti, do solidarnosti i empatije - istakla je Popović.

U čestitki navodi da se Bar pun prirodnih potencijala godinama razvijao kao turistički centar, valorizujući i koristeći sva svoja bogatstva a uz nove ideje i projekte grad će se svrstati u red metroplola turizma u svjetskim okvirima.

- Uz želju da će Bar i u decenijama pred nama prati mir, blagostanje i poboljšanje životnog standarda građana još jednom svim građankama i građanima čestitam Dan opštine - poručila je potpredsjednica Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

21. septembar 2024 02:26