Честитке Ибрахимовићу / - ЛП
20/05/2023 u 12:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popović: Srećan Dan nezavisnosti, Crna Gora će odoljeti i sačuvati vrijednosti slobode

Ubijeđen sam da će Crna Gora odoljeti i u ovom vremenu, mudrošću njenih građana i pametnom vizijom razvoja i saradnje sa razvijenim društvima i narodima Evrope, đe je Crna Gora oduvijek i pripadala, kazao je Popović

Građanima i građankama Crne Gore i crnogorske dijaspore upućujem srdačne čestitke povodom Dana nezavisnosti 21. maja. Dan kada smo ohnovili nezavisnu i suverenu Crnu Goru,  i nakon gotovo jednog vijeka, dosanjali san mnogih generacija, sigurno je jedan od najsvjetlijih datuma crnogorske istorije, kazao je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije.

- Danas kada se Crna Gora nalazi pred teškim izazovima u vremenima previranja i nestabilnosto, važnije je nego ikada da sačuvamo trajne vrijednosti borbe za pravo, čast i slobodu Crne Gore, njene antifašističke temelje, multietnički karakter i građansko društvo u kojem svi zajedno živimo složno u zajedničkoj kući Crnoj Gori. 

Kao i u svakom vremenu, ubijeđen sam da će Crna Gora odoljeti i u ovom vremenu, mudrošću njenih građana i pametnom vizijom razvoja i saradnje sa razvijenim društvima i narodima Evrope, đe je Crna Gora oduvijek i pripadala.

Da je vječna Crna Gora i njena sloboda - istakao je Popović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 23:08