Лого Пошта Црне Горе / -фото: Пошта Црне Горе
26/05/2022 u 22:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пошта се огласила након крађе: Већ сјутра ће сви пензионери добити своје пензије

Полиција је ухапсила И.Д. (39) службеника Поште из Будве, који је осумњичен да је украо дио новца који је био намјењен за пензије

Поводом инцидента у Будви у којем је један запослени бесправно присвојио новац намијењен за исплату пензија, Пошта Црне Горе гарантује да ће, захваљујући ефикасној реакцији и доброј организацији запослених у Пошти, већ сјутра сви пензионери добити своје пензије.

 - Као одговорна и поуздана компанија, нећемо дозволити да изоловани случај несавјесног запосленог угрози ниједног корисника услуга Поште Црне Горе - поручили су из ове компаније.

Подсјетимо, полиција је ухапсила И.Д. (39) службеника Поште из Будве, који је осумњичен да је украо дио новца који је био намјењен за пензије.

Наиме, како објашњавају из полиције, он је 19. и 20. маја, као запослени Поште Црне Горе од службенице задужио новац у износу од 15.330 еура, који је био намијењен за исплату пензија, након чега је дио повјереног новца подијелио пензионерима, а износ од 4.930 еура није, што је прикрио потписивањем чекова у име оштећених пензионера.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:35