Vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Evropi / - VIVO KOMPANIJA
29/06/2022 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prevazilaženje granica sa novim vivo 50W bežičnim punjačem

vivo svojim korisnicima nudi inovativno i fleksibilno iskustvo bežičnog punjenja

•             Baterija se napuni 50% za svega23 minuta  sa novim moćnim 50W vertikalnim bežičnim punjačem

•             Efikasnisistem hlađenja i inovativan tihi režim

•             Qi standard -omogućava širokizbor uređaja za punjenje bežičnim putem

•             Višestruka zaštita punjenja za bezbjednije korišćenje

Podgorica, 29. jun 2022. – kao dio svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Evropi. Novi vivo 50 W vertikalni bežični FlashCharge spreman je da se prilagodi raznim načinima života svojih korisnika. Prilagođava se vivo modelima širom svijeta, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, x70 Pro +, X Note, X Fold koji takođe podržavaju 50W bežični FlashCharge.

“Sa efikasnim i prilagodivim rješenjima punjenja, naši najnoviji flagship modeli, omogućiće korisnicima lako, bezbjedno i besprijekorno iskustvo punjenja.“ rekao je Dušan Kuzmanović, direktor prodaje u regionalnom predstavništvu kompanije vivo za Crnu Goru.

FlashCharge 50W bežično iskustvo

Sa novim vivo 50W FlashCharge, korisnici mogu staviti svoje uređaje na punjenje i uzimati ih sa punjača, a da ne koriste kablove. Prema rezultatima laboratorijskih testova rađenih za najnoviji vivo model, bežični punjač veoma je efikasan, jer puni 50% baterije za svega 23 minuta, a 100% baterije za samo 50 minuta.

Efikasan sistem hlađenja i inteligentni tihi režim

Ugrađeni tihi ventilator radi punom brzinom od 3600rpm  dok se uređaj puni a vazduh cirkuliše kroz visoko preciznu vazdušnu strukturu za brzo hlađenje, dok noću radisuper tihi noćni režim  od 26db, kada se ventilator čuje kao tihi povjetarac.

image

Efikasan sistem hlađenja i inteligentni tihi režim

- VIVO KOMPANIJA

Pogodan za bežično punjenje raznovrsnih uređaja i podržava Qi standard

vivo vertikalni bežični punjač podržava Qi standard za bežično punjenje i pogodan je za većinu uređaja koji se pune bežičnim putem, nudeći do 15W pri samom punjenju. Sa ovim uređajem nećete imati nered na stolu, s obzirom da je potreban samo jedan punjač za sve uređaje.

Jedinstvena geometrijska estetika kombinuje tehnologiju i umjetnost.

50W vertikalni bežični punjač unutar sebe sadrži dva kompleta zavojnicašto znači da možete puniti uređaje i horizontalno i vertikalno. Zavojnice imaju velike senzore koji omogućavaju veoma brzo i lako prilagođavanje položaju uređaja. Ukoliko korisnici žele da čitaju poruke ili čitaju vijesti, onda uređaj mogu postaviti vertikalno na bežični punjač, a ako gledaju neki film, onda telefon mogu postaviti horizontalno na bežični punjač.

vivo je za ovaj proizvod inspiraciju pronašao u modernoj arhitekturi, tačnije upresjekukvadrata.Izvrstan, ali složen dizajnsačinjen je od geometrijskih linija, matiranebaze i nežnogsvjetla sa uglom od 60 stepeni omogućava korisnicima da brzo isprate sve svoje nove poruke.

Višestruka zaštita za bezbrižno korišćenje

U samom punjaču nalazi se nekoliko bezbjednosnih mehanizama koji detektuju veliko opterećenje, jaku struju i visoku temperaturu, kao i prisustvo drugih metalnih objekata u blizini. Ukoliko dođe do situacije da se neki metalni predmet, poput ključeva, nađe u blizini punjača,lampica upozorenja zasvijetli, a protok struje se automatski gasi. Korisnici mogu bezbjedno i bezbrižno da pune svoje telefon.

Dostupnost

vivo 50W vertikalni bežični punjač dostupan je u Evropi od sredine juna.

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrijednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog svijeta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrijednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svjetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.

Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smještenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, vještačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gdje proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika širom svijeta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na www.vivo.com/rs.

Kancelarijom vivo u Crnoj Gori upravlja VB-TECH d.o.o. Beograd kao ovlašćeni predstavnik za prodaju i distribuciju vivo Mobile Communication Co, Ltd.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:29