/ - FABIO BASTIJANIC
08/05/2023 u 15:51 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) PRO PR GLOBE Awards priznanja: Ramusović, Lučić i Vućković laureati

Na 20.jubilarnoj PRO PR konferenciji na Plitvičkim jezerima dodijeljena prestižna PRO PR GLOBE AWARDS priznanja

U sklopu jubilarne 20. PRO PR konferencije pod nazivom „ Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost“ koja je prethodnog vikenda održana u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima okupila je  više od 200 učesnika iz 13 svetskih zemlja  sa 28 specijalizovanih stručnjaka za odnose sa javnošću  koji su održali ukupno 17 predavanja i dva panela.

image
- FABIO BASTIJANIC

U okviru PRO PR konferencije dodijeljena su prestižna PRO PR GLOBE Awards priznanja za koje dobitnike nominiraju bivši dobitnici ovog priznanja, ali i  članovi četiri svjetska komunikacijska uduženja: Udruženje konsultanata za odnose s javnošću ( Public Relaions Consultants Association- PRCA). Međunarodno udruženje  za odnose s javnošću ( International Public Relations Association –IPRA). Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje( The International Communications Organisation –ICCO) i Ovlašteni Institut za odnose s javnošću( Chartered Institute of Public Relation-CICPR).

​Ovogodišnji  dobitnici  zaista prestižne nagrade koja se tiču postignutih rezultata u PR-u su predstavnici  iz 13 svjetskih zemalja.

Iz Crne Gore dobitnici priznanja su  mr Amer Ramusović, portparol i menadžer odnosa s javnošću Fonda za zdravstveno osiguranje,  Dejan Lučić, stručni saradnik na Univerzitetu  Crne Gore i  Mitar Vučković, interni komunikacijski stručnjak u Elektroprivredi Crne Gore.

image
- FABIO BASTIJANIC

U ime svih nagrađenih zahvalio se Amer Ramusović koji je istakao da je posebno počastvovan dobijanjem zaista prestižne nagrade u ovoj oblasti,  da je to velika stisfakcija ne samo za njegov dugogodišnji bogat rad, znanje i iskustvo koje je gradio u medijima širom bivše SFRJ koje je pretočio u oblast odnosa sa javnošću, nego i za instituciju (Fond za zdrastveno osiguranje Crne Gore ) iz koje dolazi i naravno državu Crnu Goru.

image
- FABIO BASTIJANIC

-Ja, Dejan i Mitar, ovogodišnji laureati smo zahvalni kolegama na nominaciji, a dolazimo iz malene, ali časne i poštene Crne Gore koja je čojstvo i junaštvo dokazivala i pokazivala tokom svoje burne istorije sa svim svojim bogatim različitostima kojima se uvijek dičila, bez obzira što je stalno bila na vjetrometini, a i sada, u nastojanju da je neko uvijek prisvaja, istakao je između ostalog Ramusović, burno pozdravljen od svih učesnika konferencije.

image
- FABIO BASTIJANIC

Priznanje Vision City uručeno je gradu Bjelovaru iz Hrvatske, priznaje Vision Manager Gordani Deranji, predsjednici uprave Tehnomonta u Hrvatskoj, te Zlatku Komadini, županu Primorsko-goranske županije, dok je priznanje Infigo Awards uručeno Toniju Tomašeku,direktoru Publicis Grupe iz Slovenije.

.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DODJELANAGRADA
29. april 2024 14:55