Škole u Petnjici dobijaju računarsku opremu / - MPNI
13/03/2024 u 14:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Računarsku opremu dobijaju i škole u Petnjici

Počinje instalacija računarske opreme u obrazovno-vaspitnim ustanovama u Opštini Petnjica, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).

Računarska učionica JU Srednja mješovita škola biće opremljena sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, dok će se u kabinetima instalirati tri računara, tri televizora 65 inča i laptop.

- U kabinetima JU OŠ „Mahmut Adrović“ IT timovi će instalirati šest računara, šets televizora 65 inča i laptop, a računarska učionica će biti opremljena sa šest računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem. Područne jedinice u selima Radmanci, Lagatore i Godočelje, dobiće po dva laptopa i dva projektora, dok će područna jedinica u selu Ponor, dobiti laptop i projektor. Računarska učionica JU OŠ „25. maj“ biće opremljena sa pet računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, a kabineti sa šest računara, šest televizora 65 inča i laptopom, navode u saopštenju.

U JU OŠ „Savin Bor“, dobiće opremljenu računarsku učionicu sa  četiri računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, dok će se u kabinetima instalirati pet računara, pet televizora 65 inča i laptop. Područne jedinice ove škole u selima Javorova i Bor, biće opremljene sa dva laptopa i dva projektora. Područna jedinica u selu Dodrodole dobiće laptop i projektor.

- Računarska učionica JU OŠ „Trpezi“ biće opremljena sa četiri računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem, dok će se u kabinetima instalirati pet računara, pet televizora 65 inča i laptop. Područna jedinica u selu Kalice, dobiće dva laptopa i dva projektora. JU OŠ „Tucanje“ dobiće računarsku učionicu sa  tri računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a u kabinetima će se instalirati pet računara, pet televizora 65 inča i multifunkcionalni štampač. Područna jedinica u selu Azane dobiće dva laptopa i dva projektora, saopšteno je iz MPNI.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:40