Sastanak Raičevića, Bulatovića i Kovačevića / - FOTO: OPšTINA BAR
14/03/2024 u 18:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Raičević sa čelnicima Uprave za nekretnine: Projekti Opštine Bar zahtijevaju saradnju

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sastao se danas sa v.d. direktora Uprave za nekretnine Crne Gore Markom Bulatovićem i načelnikom Uprave za nekretnine PJ Bar Mrđanom Kovačevićem.

Teme sastanka bile su dosadašnja saradnja, kao i aktuelna pitanja u isključivoj nadležnosti Uprave za nekretnine Crne Gore od značaja za rješavanje sa ciljem realizacije investicionih projekata Opštine Bar, navodi se u saopštenju iz Opštine Bar. 

Raičević je naglasio važnost efikasne i kvalitetne saradnje sa Upravom za nekretnine imajući u vidu da je ovo godina rekordnih kapitalnih investicija posebno u saobraćajnu infrastrukturu.

Kako je navedeno očekuje se početak rekonstrukcije regionalnog puta R-29 prema Kameničkom mostu gdje je Opština Bar iz sopstvenog budžeta finansira troškove eksproprijacije, kao i regionalnog puta R-28 koji vodi od Bara preko Sutormana do Virpazara, za koji lokalna uprava finansira izradu glavnog projekta.

Raičević je iskoristio priliku da Bulatovića upozna o brojnim drugim projektima od velikog značaja za Opštinu Bar, kao što je projekat na Maljeviku, koji, kako se navodi u saopštenju Opštine Bar, zahtijevaju maksimalnu posvećenost i saradnju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:01