Luka Rakčević / portal Dan
17/09/2024 u 14:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Rakčević: Spajić Bulevar Vojislavljevića na kojem smo mi radili predstavlja kao svoj

- Razumijem da premijeru „gori“ u Podgorici, ali da će predstaviti projekat na kome MI radimo posljednje dvije godine kao – svoj, to nisam očekivao - saopštio je Luka Rakčević.

Dakle, kako je naglasio, projekat bulevara Vojislavljevića sastoji se iz dvije faze: mosta i bulevara.

- Svu projektnu dokumentaciju radile su naše vrijedne kolege/inice iz Agencije, kao i sjajni projektanti angažovani putem tendera. Za projekat mosta, koji je pozitivno revidovan i usklađen sa eurokodovima – veliko hvala profesorima Lučiću i Tadiću, sa kojima smo održali mnogo sastanaka i zajedničkim naporom došli do konačnog rješenja! Mislim da će most sa fontanom, osim rješavanja saobraćajnih gužvi, biti novi ukras Zabjela i Podgorice! Za projekat bulevara, hvala profesorici Ivanović i njenom timu, što su u najkraćem roku završili zahtjevne zadatke i priveli projekat kraju. On je takođe pozitivno revidovan, usklađen sa eurokodovima, a čekamo još samo saglasnost CEDIS-a (očekujemo je danas) - napisao je Luka Rakčević, kandidat za gradonačelnika liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu!"

Gradiće se Bulevar Vojislavljevića, tender vrijedan 14, 5 miliona eura

Saglasan je da je važno da bulevar Vojislavljevića krene sa gradnjom.

- Daćemo sve od sebe da u što kraćem roku riješimo imovinsko-pravne odnose. A premijeru Spajiću – ako već ima želju da predstavlja tuđe projekte kao svoje, možemo ustupiti još mnogo njih koje smo vrijednim radom pripremali u prethodnom periodu: Istočnu tribinu, park kod Bazara, Jusovaču, uskoro i Podgoričanku, trg Božane Vučinić, trg Golootočkih žrtava, šetalište uz Moraču i Ribnicu.. samo neka javi šta mu treba - istakao je Rakočević.

Poslaćemo i rendere, da konferencije budu zanimljivije.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

17. septembar 2024 14:16