/ - SNP
30/09/2022 u 20:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP: Novskoj listi ipak fotelja milija

Opštinski odbor SNP-a Herceg Novi saopštio je da ja dašanji upad u prostorije Instituta Igalo gdje se održavala sjednica borda direktora, reazultat borbe za fotelje

Zaposleni u Institutu " Dr Simo Milošević" protestovali su danas zbog pokušaja Odbora direktora da smijeni aktuelnog vršioca dužnosti direktora Sava Marića i da na njegovo mjesto imenuje Milana Jančića iz SNP-a.

-Razlog za ovakvo ponašanje je, izgleda, borba za fotelju. Iako se funkcioneri Novske liste kunu da im je Herceg Novi na prvom mjestu, ipak im je fotelja milija. Takođe, u današnjem incidentu učestvovao je veliki broj funkcionera Demokrata i Novske liste- navode u SNP-u.

Kažu da je današnje ponašanje direktorice Vodovoda i kanalizacije Olivere Doklestić nedopustivo.

-Doklestić je prije nekoliko sedmica zaključala kancelarije Vodovoda, da se ne bi održala sjednica borda direktora oko njenog razrješenja- poručuju iz SNP-a.

Navode da je među danas okupljenima bilo najmanje radnika Instituta, a većina ih je bila iz Novske liste i Demokrata.

-Na kraju, šta će na pregovorima direktorica Vodovoda, ko je nju ovlastio da tu bude? Pitamo se hoće li i dalje biti ovakvih nemilih događaja oko fotelja Novske Liste i da li će neko krivično odgovarati- zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:00