U Tivtu upaljene svijeće za Vukovar / - FOTO: HGI
19/11/2022 u 10:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Tivtu upaljene svijeće za Vukovar

Prilikom odavanja pošte žrtvi Herojskog grada Vukovara pročitana je i prigodna pjesma, a potom su zapaljene svijeće kod Doma kulture Josip Marković u Donjoj Lastvi, ističu iz HGI

U organizaciji Hrvatske građanske inicijative i Hrvatskog nacionalnog vijeća juče su zapaljene svijeće za Vukovar, Škabrnju i sve žrtve Domovinskog rata.

- Prisutni su izrazili poštovanje, a prije svega zahvalnost svima, koji su dali živote braneći se od bezobzirne agresije, ističući da se njihova žrtva ne smije zaboraviti, jer je Vukovar simbol hrvatske slobode i samostalnosti - navode iz HGI u saopštenju.

Uz prisustvo vodstva i članova HGI -ja i HNV- a, kao i ostalih građana, prisustvovala je i generalna konzulica Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Kotoru Jasminka Lončarević.

- Prilikom odavanja pošte žrtvi Herojskog grada Vukovara pročitana je i prigodna pjesma, a potom su zapaljene svijeće kod Doma kulture Josip Marković u Donjoj Lastvi - ističu iz HGI.

Na ovaj način i hrvatska zajednica u Crnoj Gori sa svojim prijateljima je, kažu, sudjelovala u Danu sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Danu sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
HGIVUKOVARSVIJEĆE
20. maj 2024 11:25