uprava policije / - DAN
07/07/2022 u 12:09 h
Jelena BulatovićJelena Bulatović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšena osoba u Budvi zbog ulične prodaje narkotika

Naime, juče su policijski službenici, postupajući po naredbi suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi G.N. (32) iz Danilovgrada sa boravkom u Budvi

Budvanska policija je juče, sprovodeći aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, lišila slobode jednu osobu zbog krivičnog djela a protiv jedne osobe podnijela prekršajnu prijavu, saopšteno je iz Uprave policije. 

Kako se navodi, juče su policijski službenici, postupajući po naredbi suda, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi G.N. (32) iz Danilovgrada sa boravkom u Budvi.

- Policija je pretresom pronašla i oduzela amfetamin, kokain, vagu za precizno mjerenje, dva sredstva komunikacije i novac u iznosu od 1.015 eura za koji se sumnja da je stečen uličnom prodajom opojnih droga - ističu iz Uprave policije.

Policija je došla do sumnje da dio pronađenog kokaina, tačnije 1,3 grama ove opojne droge, pripada F.Đ.

Saopšteno je da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se G.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Protiv F.Đ. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga - kazali su iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 02:02