Nacionalni park Durmitor, ilustracija / - JPNPCG
03/07/2023 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Upravni odbor JPNPCG: Finansijsko poslovanje stabilno, sve je dostupno za provjeru

Podaci do sada ukazuju na to da je finansijsko poslovanje JPNPCG stabilno, zaključeno je na sjednici Upravnog odbora JPNPCG

Menadžement JPNPCG u prethodnom periodu redovno je obavještavao Upravni odbor preduzeća o finansijskom poslovanju, te prezentovao tražene podatke o ostvarenim prihodima i rashodima, a svi podaci do sada ukazuju na to da je finansijsko poslovanje JPNPCG stabilno, zaključeno je na sjednici Upravnog odbora JPNPCG održanoj danas, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

- Na sjednici je posebna pažnja posvećena poslovanju preduzeća u poslednjih šest mjeseci. Konstatovano je da je povodom izrade završnog računa, kako za 2021. tako i za 2022. godinu, angažovan revizor i da je prvi put nakon višegodišnjeg uzdržanog mišljenja dobijeno pozitivno mišljenje revizora na finansijske iskaze za 2022. godinu - navodi se usaopštenju.

Članovi Upravnog odbora JPNPCG osvrnuli su se i na navode bivšeg direktora Aleksandra Bulatovića, pa je zaključeno da će za narednu sjednicu Upravnog odbora Služba za finansijske poslove pripremiti Izvještaj o ostvarenim prihodima i rashodima do 30.06.2023. Nakon razmatranja izvještaja od strane Upravnog odbora isti će biti objavljen na zvaničnom sajtu JPNPCG i dostupan široj javnosti.

- Na sjednici je poručeno da su finansije i finansijsko poslovanje JPNPCG dostupne svim nadležnim organima i institucijama na provjeru. S tim u vezi, Upravni odbor i JPNPCG u narednom periodu neće se oglašavati na proizvoljne i netačne navode bivšeg direktora Aleksandra Bulatovića - saopštio je Upravni odbor JPNPCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 08:17