Nagradna igra Super kartica / -KRSTO VULOVIC
28/03/2024 u 14:21 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uspješno završena nagradna igra Super Kartice: Toyota odlazi u Bijelo Polje

Vrijedna nagradna igra Super Kartice, koja je privukla pažnju velikog broja učesnika iz svih krajeva Crne Gore pod nazivom „Download jedan nagrada vrijedan“, zvanično je završena

Srećna dobitnica glavne nagrade, automobila hybrid Toyota CH-R je Anita Marković, iz Bijelog Polja.

Osim automobila, Super Kartica je podijelila još pet Iphone 15 pro i pet Samsung s24 ultra telefona, kao i pet uređaja Dyson airwrap complete long nickel/copper i pet Sony play station 5. Uz ove, još 100 srećnih dobitnika je nagrađeno sa 50 eura cashback-a na Super Kartici.

Kompletan spisak dobitnika možete pogledati OVDJE.

Izvršni direktor Super Kartice, Miodrag Nikolić kazao je da je ova nagradna igra samo jedan od koraka u cilju pružanja najboljeg mogućeg iskustva za korisnike. Nova Super Kartica mobilna aplikacija postavlja standarde u industriji, omogućavajući korisnicima da uživaju u jednostavnom, ali efikasnom načinu ostvarivanja cashback-a i dodatnih ušteda. Činjenica da u Crnoj Gori oko 40 odsto građana već koristi Super Karticu nas dodatno obavezuje da nastavimo da slušamo potrebe naših korisnika i unapređujemo naše usluge kako bismo im pružili još bolje iskustvo, rekao je Nikolić.

image

Nagradna igra Super kartica

-KRSTO VULOVIC

Dobitnica automobila hybrid Toyota CH-R, Anita Marković istakla je da je ovo veliko iznenađenje za nju, te da nije očekivala da će baš ona biti srećni dobitnik glavne nagrade. Pravila igre su bila krajnje jednostavna, a nagrade fenomenalne. Naravno da sam prijatno iznenađena i neizmjerno srećna. Mobilnu aplikaciju Super Kartica ću koristiti i u narednom periodu jer želim biti u toku sa aktuelnim cjenovnim akcijama, ali i nagradnim igrama i izazovima koji su najavljeni, kazala je Marković i zahvalila Super Kartici.

image

Nagradna igra Super kartica

-KRSTO VULOVIC

Podsjećamo, nagradna igra „Download jedan, nagrada vrijedan“, trajala je od 26. februara do 24. marta, a pravo učešća imali su svi postojeći korisnici nove mobilne aplikacije, kao i svi korisnici koji su u periodu trajanja nagradne igre preuzeli novu Super Kartica aplikaciju.

Iz Super Kartice pozivaju korisnike da prate aktivnosti na aplikaciji gdje ih i u narednom periodu očekuju brojne akcije, nagradne  igre, ali i korisne informacije. Na aplikaciji će uvijek moći brzo i jednostavno da prate stanje cashback-a, pogledaju katalog ili se informišu o brojnim drugim benefitima.

Vašu Super Kartica aplikaciju možete preuzeti za svoj Android ili IOS telefon.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:43