/ - MDUP
02/08/2024 u 10:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Usvojen Sporazum o saradnji sa UCG za izradu Plana restrukturiranja Instituta Igalo

Na predlog Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, Vlada Crne Gore je usvojila Sporazum o saradnji sa Univerzitetom Crne Gore za izradu Plana restrukturiranja Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju dr Simo Milošević AD Igalo.

- Ovaj projekat ima za cilj uspostavljanje sveobuhvatnog plana koji će osigurati ne samo kratkoročnu finansijsku stabilnost, već i dugoročni finansijski oporavak i unapređenje konkurentnosti Instituta. Plan će, prema priloženom Projektnom zadatku, uključivati analizu trenutnog stanja, identifikaciju ključnih problema i predlaganje konkretnih mjera za profitabilno i održivo poslovanje, saopšteno je iz Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

Uskoro plan restrukturiranja Instituta Igalo

Transformacijom kroz ovaj projekat, Institut Igalo će postati moderna, konkurentna i finansijski stabilna institucija, spremna za buduće izazove i pružanje visokokvalitetnih zdravstveno-rehabilitacionih usluga.

- Ministarstvo je uvjereno da će ovaj projekat otvoriti novu eru prosperiteta za Institut Igalo, postavljajući ga kao primjer izvrsnosti i lidera u zdravstveno-rehabilitacionim uslugama. Uspješna implementacija Plana zahtijeva koordinisane napore svih relevantnih aktera, usklađenost sa pravnim propisima i strateško planiranje, kako bi se obezbijedio dugoročni uspjeh i održivost Instituta, na ponos Crne Gore i njenih građana, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 20:11