/ Shutterstock
28/12/2023 u 10:29 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uživaj u kupovini omiljenih proizvoda i dočekaj praznike u punom sjaju!

Novogodišnji popusti u Aroma, Conto i City marketima

Praznici nam oduvijek pričinjavaju veliko zadovoljstvo zato što tada kreću sve one najuzbudljivije pripreme. Sve je u duhu veselja, okupljanja, pripremanja i darivanja. Najveća radost se ogleda da u magičnom ambijentu posvećujemo najbližima one najdraže trenutke. Da bi ih proslavili zadovoljni, sada već razmišljamo i pravimo listu proizvoda za kupovinu, kako bismo sigurno dočekali praznike i prepustili se uživanju. Period kad svako od nas ima potrebu za većim nabavkama, kupujući više proizvoda nego inače je upravo sada! Aroma, Conto i City marketi, aromamarketi.me/, su se pobrinuli da vam obezbijede veliki broj artikala po akcijskim cijenama,  kako biste lakše i bolje dočekali praznike. 

Bilo da se radi o pripremanju meze, glavnih jela, poslastica, priloga ili salata, u Aroma, Conto i City marketima ćete naći veliki izbor proizvoda.Tako, među brojnim artiklima koji su sniženi možete pronaći suhomesnate proizvode, mesne prerađevine, sireve, slatkiše i više vrsta pića.

Brojni prehrambeni artikli su u ovim danima i glavni sastojci za pripremanje novogodišnje trpeze, pa udovoljite sebi i obezbijedite svu količinu namirnica po mnogo povoljnijim cijenama. Posjetom naših marketa imaćete priliku da napunite potrošačku korpu uz osjetne uštede novca, uživajući u kupovini! Neka ove godine vaša trpeza bude bogatija i aromatičnija.

Kako je ovo i vrijeme posjeta dragim ljudima, lijep gest je uvijek dobro došao. Tako u Aroma, Conto i City marketima možete pronaći one najfinije poklone dobrog ukusa. Iz linije kvalitetnih crvenih ili bijelih vina imate odličan izbor da po prilično niskoj cijeni, nekoga obradujete uz slatku bombonjeru.

Praznici su tu, dočekajte ih u pravom stilu i upotpunite praznični doživljaj uz akcijske cijene koje nude samo Aroma, Conto i City marketi.

Srećni praznici!

Vaši Aroma, Conto i City marketi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:16