/ FOTO FEJSBUK
08/09/2022 u 21:19 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Abazović: Stigao BIG, više stotina novih radnih mjesta u CG

Želimo da promovišemo zdrave investicije, naglasio je on

"Obećano - ispunjeno Stigao BIG u Crnu Gor,  više stotina novih radnih mjesta u više crnogorskih gradovaGenerišemo pozitivne vijesti - Podgorica to zaslužuje", poručio je premijer Dritan Abazović večaras ispred donedavnog Delta sitija, od noćas Big šefna.

- Ovo je prva velika investicija u Crnoj Gori. Dozvolite da čestitam predstavniciuma kompanije Delta što su postigli dogovor, Vladi... Želimo da promovišemo zdrave investicije- naglasio je on.

Početak novog poglavlja u radu najvećeg šoping centra u Crnoj Gori obilježen je nastupima hrvatskog pjevača Petra Graša, Sare Jo, plesne trupe Una Saga Serbica, Mirror Crew performera, kao i popustima i raznovrsnim dječijim zabavnim programima.

- Kompanija BIG Shopping centers sa ćerkom kompanijom AFI već dugo godina uspješno posluje u Izraelu i regionu Istočne Evrope. Veoma se radujemo što smo ulaskom na tržište Crne Gore i prvom investicijom od 150 miliona eura, napravili i svoj korak u širenju na regionu Balkana. Ovo je tek početak novina u vidu modernih retail parkova, novih internacionalnih brendova i internacionalnog iskustva, koje će BIG donijeti Podgorici kao i ostalim gradovima Crne Gore, poput Ulcinja, Bara, Tivta, Nikšića i Kotora. Imamo velike planove, a ono šta nam je najvažnije jeste zadovoljstvo posjetilaca- izjavio je Eitan Bar Zev, presjedavajući kompanije BIG Shopping centers Izrael, posebno se zahvalivši svim prisutnima na toploj dobrodošlici i proglasivsi i zvanično promjenu imena tržnog centra u BIG Fashion Podgorica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 03:02