05/09/2024 u 15:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Ministarstvo odbrane počelo kampanju za novi oglas za vojnike po ugovoru

Ministarstvo odbrane Crne Gore počelo je promotivnu kampanju povodom novog oglasa za prijem vojnika po ugovoru u Vojsku Crne Gore, koji će biti objavljen sredinom septembra.

Kampanja će trajati do 25. septembra, što znači da će na svakih pet dana na FB i Instagram profilima Ministarstva odbrane biti objavljen po jedan novi video spot posvećen nekom od specifičnih zanimanja u VCG. Glavni junaci u spotovima su stvarne pripadnice i pripadnici Vojske Crne Gore.

Danas je fokus na vodniku Daliboru Drljeviću, instruktoru alpinizma i helikopterskom spasiocu, veteranu akcija u crnogorskim planinama, u kojima je rizikovao svoj život da bi spasio druge.

Dalibor je primjer vrijednosti koje baštine pripadnici VCG, smirenosti u izazovnim situacijama, profesionalizma i požrtvovanosti.

Kampanja se realizuje uz podršku Britanske vlade, što predstavlja još jedan primjer uspješne saradnje između Crne Gore i Ujedinjenog Kraljevstva u oblasti odbrane i bezbjednosti. Projekat ima za cilj ne samo da unaprijedi proces regrutacije, već i da doprinese jačanju profesionalizma i standarda unutar Vojske Crne Gore.

Vojska ima jasnu viziju, povećati starosnu granicu vojnika za ostanak u službi

Ministarstvo odbrane želi da na zanimljiv način zainteresovane upozna bliže sa svakodnevnim aktivnostima, izazovima i prilikama koje nudi vojni poziv, afirmišući vrijednosti kao što su disciplina, profesionalizam i timski duh.

Ministarstvo odbrane poziva sve zainteresovane da prate kampanju, informišu se o mogućnostima koje Vojska Crne Gore nudi i razmotre prijavu na oglas.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 05:10