/ - FOTO: PRTSC/PRIJATELJI žIVOTINJA
19/10/2024 u 14:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Prijatelji životinja: Nastavlja se sa mučenjem životinja pred očima nadležnih

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, na kome se jasno vidi konj kome su noge vezane lancima, ne može a da nas ne natjera da se zapitamo da li u Crnoj Gori postoje institucije i ljudi čiji je posao sprovođenje Zakona o dobrobiti i zaštiti životinja, saopteno je NVO Prijatelji životinja

Kako kažu, zaposleni u nadležnim institucijama uredno primaju svoje lične dohotke iz budžeta građana, ali ne rade svoj posao.
- Važno je napomenuti da je snimak nastao u Glavnom gradu, dakle ne negdje u ruralnom području, gdje gore pomenuti i ne zalaze, već tu, nadomak njihovih kancelarija. I šta sad? Mi treba da vas opominjemo šta vam je posao, a vi da sa osmijehom na licu čitate naša saopštenja i tako do u nedogled. Takva je vaša dosadašnja praksa, a rezultati su vidljivi na svakom koraku - kažu u saopštenju.

Iz te NVO mole nadležne da rade svoj posao, jer ovo što svakodnevno gledamo je bruka za Crnu Goru, a nikome ne služi na čast.

- Pogotovu zbog činjenice da se ovo dešava u Podgorici, dakle ne u Gornjoj Morači, Tušini, Čevu i sličnim mjestima, koja vaš vidokrug ne obuhvata - zaključuju u saopštenju.

Zadržavanje do 72 sata osumnjičenom za mučenje psa: Vezao ga za vozilo i vukao po ulici

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. oktobar 2024 14:07