Ministarstvo prosvete, nauke i inovacija / - MPNI
29/08/2024 u 15:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vlada spremna da nađe rješenje za zemljište pored OŠ,,Savo Pejanović“

Danas je održan sastanak sa predstavnicima kompanije,,Industriaimport-Industriaimpex ad" iz Podgorice, vlasnika zemljišta koje se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole “Savo Pejanović”.

Sastanak je organizovan nakon sudske presude kojom je ukinuto rješenje o obustavi radova u blizini škole iz prošle godine, čime su stvoreni uslovi da ova kompanija ponovo počne radove na parceli. Podsjetićemo da je tim povodom javnost burno reagovala što je dovelo do sudskog epiloga.

MPNI: Ugrađeni novi kotlovi i termotehnička instalacija u OŠ "Sutreska"

Sastanku su prisustvovali ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof.dr Anđela Jakšić Stojanović, šef kabineta premijera, Branko Krvavac i savjetnica premijera,  Milena Milović.

Sagovornici su se složili da odmah treba pristupiti rješavanju ovoga problema. Usaglašeni su naredni koraci koji bi, ukoliko dođe do njihove realizacije, omogućili da učenicima ove škole bude na raspolaganju ne samo bezbijedan prostor za boravak, nego i veće i ljepše dvorište kao i prostor za izgradnju sportske sale koju najstarija podgorička škola i dalje nema, a investitoru da objekat gradi na drugoj lokaciji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 11:50