WC šolja propala u krivičnu pisarnicu / - E TV
04/10/2024 u 23:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

WC šolja sa prvog sprata Višeg suda u Podgorici propala u krivičnu pisarnicu

U zgradi Višeg suda u Podgorici danas se dogodio incident kada je iz toaleta sa prvog sprata propala WS šolja usred kancelarije u kojoj se nalazi krivična pisarnica.

Srećom, nije bilo povrijeđenih, a nije poznato kolika je šteta pričinjena i da li je uništen sudski materijal, saznaje portal ETV.

Takođe, prema njihovim informacijama, uslijed nevremena prokišnjavale su i kancelarije u Vrhovnom sudu, koji se nalazi u istoj zgradi.

Zgrada u kojoj se nalaze Viši, Vrhovni i Apelacioni sud nedavno je renovirana, podsjeća taj portal. Za adaptaciju zgrade, koja je počela prošlog ljeta, ugovoreno je nešto više od 1,3 miliona eura. Rekonstrukcija je bila dio projekta „Unaprjeđenje efikasnosti sudstva“ kojim su rekonstruisane i adaptirane i zgrade osnovnih sudova u Podgorici, Nikšiću, Kotoru i Beranama, kao i zgrada Osnovnog i Višeg suda u Bijelom Polju.

Investitor je bila Uprava za kapitalne projekte, vrijednost radova iznosila je oko 3,5 miliona eura, a sredstva su obezbijeđena kroz finasijsku podršku Evropske unije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 23:07