/ FOTO: VLADA CRNE GORE
02/11/2022 u 20:31 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za vjersku školu "Sveti Sava" u Podgorici 900 hiljada eura

Vlada je danas stavila van snage Zaključak kojim je prihvatila Ugovor o finansiranju vjerske škole u Nikšić u iznosu od 450 hiljada eura

Vlada Crne Gore finansiraće srednju vjersku školu Gimnaziju "Sveti Sava" u Podgorici sa 900 hiljada eura. Vlada je u septembru usvojila informacije o finansiranju srednjih vjerskih škola "Mitropolit hadži Sava Kosanović" u Nikšiću i gimnazije "Sveti Sava" u Podgorici sa po 450 hiljada eura.

Vlada je danas stavila van snage Zaključak kojim je prihvatila Ugovor o finansiranju vjerske škole u Nikšić u iznosu od 450 hiljada eura.

"Imajući u vidu da je Gimnazija u međuvremenu zbog objektivnih razloga, prenosa prava svojine nad objektom u kom se škola nalazila, te nemogućnosti da obezbijedi nove prostorne kapacitete, odustala od izdate licence, Vlada je stavila van snage navedeni Zaključak", saopšteno je iz Vlade.

Navodi se da je prihvaćen tekst Ugovora o finansiranju Srednje vjerske škole Gimnazija "Sveti Sava" u Podgorici sa 900 hiljada eura, piše RTCG portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 11:17