Ипак ништа од лаке зараде? / - UNSPLASH
11/05/2022 u 18:10 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Апликација "Cheil Worldwide" наводно угашена: Корисници остали без новца?

Како многи корисници наводе на форуму ЦДМ, већ неколико дана не могу да подигну свој "зарађени" новац и питају се шта се дешава са апликацијом

Апликација која је претходних мјесеци залудјела грађане Црне Горе, јер је нудила лаку зараду, наводно је угашена, и многи њени корисници су остали без уложеног новца.

Како многи корисници наводе на форуму ЦДМ, већ неколико дана не могу да подигну свој "зарађени" новац и питају се шта се дешава са апликацијом.

– Зна ли ко шта о овоме, jе л' привремено или угашено? Прекjуче ми говори jедан да jе упао са 10 хиљада на ваљда тад наjjачи пакет… У последње вриjеме масу људи jе радило од процента, навлачили су народ тако што су им гарантовали паре, шта се све ниjе радило отприлике знамо сви и наравно дошао jе тренутак коjег смо већина нас наjављивали. Је ли то питање jе, али биће фрке око овога сигурно jер jе масу људи преварено, а Бога питаj коjе су количине новца у питању – навео је један од корисника форума.

Један од корисника је такође истакао да је апликација привремено угашена, али да то ипак значи њен дефинитиван крај, јер се за неисплаћивање новца користе врло упитни разлози.

– Наводни разлози су мулти налози са истог телефона, и утаjа пореза мислећи се на "уличну" размjену УСДТ-а, а не преко легалних токова "дигиталних новчаника" како би банке узимале провизиjе – навео је други корисник.

Бројни корисници су истакли да је апликација престала са радом напрасно, након увођења пакета у вриједности од 10.000 и 20.000 еура.

– Много људи је потрчало да исте купи, знам човјека који је узео пакет од 10.000 и једног који је узео већи, од 20.000, а има их ко зна колико. Народ у Црној Гори мисли да може да живи од апликација, а паре су "намлатили" само они што су већ раније имали пара – наводи се на форуму.

Како се истиче, група на друштвеној платформи Телеграм бројала је преко 5.000 регистрованих корисника, док је како се претпоставља, било још толико ван поменуте групе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. april 2024 10:34