/ FOTO: VLADA CG
05/10/2022 u 18:41 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Razvijati avio-kompaniju da bi CG bila povezana sa svijetom i izvan sezone

Abazović je ukazao potrebu kadrovskog poboljšanja avio-kompanije u vidu profesionalaca i eksperata

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović razgovarao je danas sa novim članovima Odbora direktora državne avio-kompanije To Montenegro.

Pored predsjednika Odbora, Pavla Ljesara, sastanku su prisustvovali i članovi Orhan Hodžić, Suad Đelović i Vukadin Stojanović.

- Abazović je na početku razgovora čestitao novom Odboru direktora stupanje na dužnost i iskazao zadovoljstvo zbog njegovog konstituisanja. Razgovarajući o stanju u kompaniji, problemima i njenom značaju, premijer Abazović je naveo da država želi razvijati svoju avio-kompaniju kako bi Crna Gora preko nje bila povezana sa svijetom i izvan ljetnje turističke sezone. On je ukazao potrebu kadrovskog poboljšanja avio-kompanije u vidu profesionalaca i eksperata koji bi na najbolji mogući način odgovorili izazovima- navodi se u saopštenju.

Govoreći o globalnoj krizi koja je pogodila sve sfere društva i privrede, pa i avio-saobraćaj, predsjednik Vlade je naglasio da poteškoće na međunarodnom tržištu neće obeshrabriti u radu, ukazujući da je globalna situacija uslovila povećanje ukupnih cijena, naročito naftnih derivata, zbog čega je potrebno pronaći model za prevazilaženje problema koji iz toga proističu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:06