FOTO: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
06/09/2024 u 21:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Poslanici usvojili set ekonomskih zakona potrebnih za primjenu Programa Evropa sad

Poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su, nakon cjelodnevne rasprave, set ekonomskih zakona koji su potrebni za primjenu Programa Evropa sad.

Na današnjoj sjednici Skupštine Crne Gore raspravljalo se o 10 zakonskih rješenja potrebnih za primjenu Programa Evropa sad 2.

Poslanici su usvojili Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o budžetu Crne Gore za 2024. godinu, Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o porezu na dodatu vrijednost, Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit pravnih lica, Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak fizičkih lica, Predlog zakona o izmjenama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama.

Takođe, usvojen je i Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o radu, Predlog zakona o izmjeni Zakona o visokom obrazovanju, Predlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o stručnom osposobljavanju lica sa stečenim visokim obrazovanjem, Predlog zakona o otpisu kamate na dospjele poreske obaveze.

Tok sjednice: 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 21:43