Беговић / -DAN
08/05/2022 u 08:30 h
Vojka DamjanovićVojka Damjanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беговић негирао информацију да ће се Милош Меденица предати црногорским властима: Не може доћи у наредних 10 до 15 дана

Милош Меденица налази се jош на лиjечењу, па се чека да заврши са терапиjом, рекао jе Беговић

Здравко Беговић, адвокат бивше предсjеднице Врховног суда Весне Меденице, коjа се налази у Истражном затвору, негирао jе информациjу да ће се њен син Милош ових дана предати надлежним органима у Црноj Гори.

Односно, како jе прецизирао Беговић, према информациjама коjе посjедуjе, Милош не може доћи у наредних 10 до 15 дана, док не заврши са терапиjом.

– Информациjа да се он очекуjе поjавила се недавно у медиjима, али то ниjе тачно. Већ jе прошло тих пар дана за колико су jавили да ће доћи. Односно, према информациjама коjе jа имам, он ће се jавити сигурно, али сигурно неће jош десетак, петанест дана. Налази се jош на лиjечењу, па се чека да заврши са терапиjом – рекао jе Беговић порталу Адрија.

Јавио се на лијечење три дана након мајкиног хапшења

Меденица, који се од 20. априла налази на лијечењу на једној београдској клиници, бавио се криjумчарењем цигарета и трговином дроге. Њега црногорско Специjално тужилаштво сумњичи да jе формирао криминалну организациjу ради шверца цигарета и дроге, али и незаконитог утицаjа приликом доношења одлука у судским предметима. Његова маjка Весна Меденица ухапшена jе 17. априла због сумње да jе као члан криминалне организациjе извршила противзаконити утицаj и налази се у притвору.

Одговарајући на питање како jе здравствено стање његове клиjенткиње Весне Меденице, Беговић казао да jе стабилно.

– Она се налази у соби са jош jедном притвореницом, има услове као и сви остали. Здравствено стање jе стабилно, дакле ниjе идеално, али ниjе ни лоше. Она и даље прима терапиjу – рекао jе Беговић.

Подсjетимо, према подацима Еуропола, Милош Меденица се бавио криjумчарењем цигарета и трговином дроге. Он се тренутно налази у Београду у jедноj приватноj клиници, гдjе се лиjечи од болести зависности.

Његова маjка Весна Меденица ухапшена jе 17. априла због сумње да jе као члан криминалне организациjе извршила противзаконити утицаj и налази се у притвору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

21. april 2024 20:05