Ilustracija / Shutterstock
19/08/2024 u 11:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Budva: Maloljetnik iz Srbije pretukao vršnjaka iz Nikšića

Maloljetnik iz Srbije nanio je teške tjelesne povrede sedamnaestogodišnjem dječaku iz Nikšića na plaži Mogren I, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Medicinski radnici u Hitnoj prijavili su budvanskoj policiji da se na ukazivanje ljekarske pomoći javilo maloljetno lice staro 17 godina iz Nikšića. Njemu su konstatovane teške tjelesne povrede, saopšteno je iz UP.

- Policijski službenici su došli do saznanja da je ovo lice fizički napadnuto od strane drugog lica na plaži Mogren I - navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom  državnom tužilaštvu u Kotoru koji je nakon uvida u spise predmeta kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda.

- Nakon više sprovedenih mjera i radnji iz nadležnosti policije, dobijenih obavještenja od oštećenog, izvršenih terenskih provjera, uvida u više video-nadzora, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su idenitifikovali lice za koje se sumnja da je oštećenom nanio povrede, a riječ je o maloljetniku starom 17 godina iz Republike Srbije.

Jedna osoba uhapšena zbog tuče na šetalištu u Budvi, policija traga za još četiri

Po nalogu postupajućeg tužioca on je lišen slobode i biće u zakonskom roku uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. septembar 2024 18:35