/ - (FOTO: RTCG)
21/07/2023 u 14:26 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Direktor hotela "Podgorica": Abazović i Adžić kreirali dojavu o bombi da bi izvršili nezakonit pretres

Vidno iznervirani i izrevoltirani danas su napravili raciju u hotelu koja nije rezultirala apsolutno ničim, osim njihovim sramoćenjem i tim da su izmaltretirali svakog mogućeg gosta, navodi Madžgalj

Direktor hotela "Podgorica" Bojan Madžgalj rekao je novinarima da je policija nezakonito sprovela raciju u hotelu, da su pretresali goste bez razloga kao i da su ga bacili na pod kada su ušli uz riječi "mi se ovdje pitamo", prenosi portal RTCG,

Madžgalj je saopštio da niko nije priveden i da ništa nedozvoljeno nije pronađeno.

(FOTO/VIDEO) Racija u Hotelu Podgorica: Legitimisani Lazović i Ubović, oduzeto nekoliko vozila

Naveo je da niko nije priveden.

Madžgalj je rekao da su gosti uznemireni zbog postupanja policije, a kako je rekao da bivši premijer Dritan Abazović i ministar Filip Adžić ugrožavaju egzistenciju 60 porodica i zaposlenih.

Kaže da ce svoja prava braniti pred sudom. Tvrdi da je i vlasnik hotela Primacar odnosno Božidar Jabučanin.

- Mi smo neko ko se nije oglašavao ove zadnje dvije godine na sve ove medijske torture, koje su kreirane od strane određenih ljudi a ja ću ih i spomenuti. Zadnje dvije godine trpimo toliki linč vezano za Hotel Podgoricu, da smo mi pripadnici kriminalnih klanova, da kod nas dolaze osobe sa dugim cijevima i tako dalje. Nikad se niko nije usudio da dođe da nas konkretno pita i da se informiše oko bilo čega. Ne znam da li su svjesni, ali nama se posle dvije ipo godine, nemojte da mi zamjerite, smučion ovaj posao. Jer gosi nas izbjegavaju, rade se razne opstrukcije u poslovanju samim naslovima, samim pričama koje nisu istinite. Gosti bježe iz našega hotela -kazao je on.

Madžgalj je naveo da su "juče imali lažnu dojavu o bombi koja je kreirana od strane bivšeg premijera Dritan Abzaovića i gospoddina Adžića".

-Jer je to bio jedini način da dođu i provjere šta se radi kod nas i u zgradi pored. Mi nikad nikome nismo zabranili da dođe, vrata su im uvjek bila širom otvorena da provjere sve što se dešava. Želim da kažem da su kod nas već radili par pretresa i sama politika posla i zakon ne dozvoljava ulazak službenih lica u sobe gdje se nalaze gosti. Morali su da kreiraju lažnu dojavu o bombi, da bi se napravilo vanredno stanje da bi ušli u sobe i da odrade kompletan pretres. Nije bio juče pregled hotela za dojavu o bombi, nego klasičan pretres kom sam ja prisustvovao i ako ne bi smio da prisustvujem kada je pretres vezano za bombu. Kriminalistička policija je u stopu pratila antidiverzante, što isto ne bi smjela kada je pregled vezan za bombu- naveo je on.

On je naglasio da su povrijeđenma prava gostiju hotela, jer su pregledani i navčanici njihovi.

-Da je bomba postavljena ne bi je niko držao u ličnoj karti. Tako da su juče otišli odavde i nisu ništa našli. Vidno iznervirani i izrevoltirani danas su napravili raciju u hotelu koja nije rezultirala apsolutno ničim, osim njihovim sramoćenjem i tim da su izmaltretirali svakog mogućeg gosta. Ponašali su se bezobrazno, galamili su, bacili su nas na pod. Mene su konkretno gurnuli. Mi ćemo se boriti na sudu za sve ove stvari koje su uradili. Ne znamo šta je razlog pretresa. Legitimisali su goste, pretresali vozila po parkingu, ništa nisu našli- kazao je on.

Naveo je da su tu dolazili ranije kao gosti i Dritan Abazović, Aleksa Bečić, pripadnici URA i Demokrata, da je tu bio i seminar Demokratskog fronta....

-Dolazio je i Petar Lazović. Mi smo javna ustanova, može da dođe ko hoće- kazao je Madžgalj na pitanja novinara.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:33