/ - FOTO: JUTJUB
05/05/2022 u 12:42 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ИСТРАГА СПОРНОГ СНИМКА: Кнежевић одбио полиграфско испитивање?

Унутрашња контрола рада Управе полиције саслушала је Кнежевића

Службеник полиције Петар Кнежевић саслушан је данас од стране Унутрашње контрола рада Управе полиције, потврђено је за портал Дан из тог органа.

Међутим, како Грађански активиста за људска права Александар Саша Зековић наводи на свом Твитер налогу, Кнежевић је одбио полиграфско испитивање  поводом спорног аудио снимка који се односи на дешавања на Цетињу 4. септембра прошле године. 

Зековић је то потврдио у изјави за портал Дан. Покушали смо да  ступити у контакт и са адвокатом Драженом Медојевићем који је правни заступник Кнежевића, међутим због обавеза он није у могућности за сада да одговори.

(ВИДЕО) Истрага спорног снимка: "Освојили смо Цетиње и рашчистили ту багру"

Подсјећамо, одјељење за унутрашњу контролу рада Управе полиције, Министарства унутрашњих послова формирало је предмет ради утврђивања чињеница  одговорности помоћника команданта Противтерористичке јединице Петра Кнежевића. Све то је услиједило након што је у јавности објављен аудио - снимак, на којима, наводно, препричава догађаје полицијске акције 4. и 5. септембра на Цетињу током устоличења Јоаникија. Основно државно тужилаштво у Подгорици је формирало предмет.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:59