Otac nije vratio djevojčicu majci u dogovoreno vrijeme / Shutterstock
14/08/2024 u 17:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nestala djevojčica, raspisana međunarodna objava

Uprava policije je raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica kojom se potražuje nestala djevojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru, a sumnja se, po iskazu koji je dala majka, da ju je oteo njen bivši suprug.

Uprava policije je, postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpola Podgorica, kojom se potražuje nestala djevojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

- Majka djevojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, 13. avgusta u kasnim večernjim časovima, pristupila je prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac djeteta, T.V.H., takođe državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vrijeme koje otac provodi sa djetetom, vratio majci djevojčicu na dogovoreno mjesto i u dogovoreno vrijeme. navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Policijski službenici su odmah po prijavi preduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mjesto stanovanja lica T.V.H. a tom prilikom otac i djevojčica nijesu pronađeni na adresi.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

- Danas je prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Bar, ponovo pristupila majka djeteta T.Š. kako bi policiji dala dodatna obavještenja u vezi sa prvobitnom prijavom - navode iz policije.

O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja lica, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpola.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 20:12