/ - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
07/11/2023 u 19:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pavićeviću određeno zadržavanje do 72 sata

Motiv pucnjave, kako je sinoć nezvanično saopšteno, bila je svađa u saobraćaju. Navodno, zbog nesporazuma u saobraćaju prvo je došlo do verbalnog sukoba, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun, u kojem je jedan mladić potegao pištolj i ispalio više hitaca

Danilovgrađaninu Marku Pavićeviću (31), osumnjičenom za ranjavanje Veselina Savovića (43) i Slavena Galića (35), nakon saslušanja u Višem državnom tužilaštvu određeno je zadržavanje do 72 sata, saznaje nezvanično portal Dan.

Podsjetimo, motiv pucnjave, kako je sinoć nezvanično saopšteno, bila je svađa u saobraćaju. Navodno, zbog nesporazuma u saobraćaju prvo je došlo do verbalnog sukoba, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun, u kojem je jedan mladić potegao pištolj i ispalio više hitaca. Jedan metak je jednu osobu pogodio u stopalo, a drugu u koljeno. Pavićević, osumnjičen da je pucao, odmah je pobjegao.

Uhapšen Pavićević, osumnjičen za ranjavanje dvije osobe na Marezi

Povrijeđeni su odmah prevezeni na ukazivanje ljekarske pomoći, a policija je obaviještena o incidentu. Izašli su na lice mjesta, gdje su saslušali više svjedoka i izuzeli dokaze, koji su upućeni na vještačenje. Inspektori su odmah utvrdili identitet mladića koji je ranio dvije osobe.

Policijske patrole odmah su upućene na njegovu adresu stanovanja.

O pucnjavi na Marezi obaviješteno je i tužilaštvo, a sinoć nije saopšteno kako je kvalifikovano djelo za koje se osumnjičeni tereti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 11:31